Het mooiste Moederdagcadeau

Waar vind je nu een Moederdagcadeau voor je moeder, waar je ook als kind wat aan hebt? Precies: bij Verhalen die verder gaan. Want daar kun je het boek ‘Kiezen voor je kind’ kopen. En deze maand betaal je geen verzendkosten!

In het boek staan zes levensverhalen over een opmerkelijke keuze voor kinderen. De vrouwen die ‘kiezen voor hun kind’ zetten dat kind centraal. Hun keuze is op de eerste plaats heel fijn voor dat kind en pas in de tweede plaats voor henzelf.

De vrouwen kiezen daarbij met hun intuïtie: waaraan willen ze heel diep vanbinnen trouw blijven? Ze worstelen echt met hun beslissingen. Bovendien gaat het in hun levens niet allemaal van een leien dakje. Toch houden ze dapper stand en hun kind vaart daar wel bij. Dat brengt hen uiteindelijk zelf ook wat: zelfkennis en een betere band met hun kind.

Zo’n moeder zou je ook willen. Geef haar dus dat boek voor Moederdag cadeau, ofwel om te vieren dat jouw moeder ook zo’n dappere vrouw is, ofwel omdat er inspirerende voorbeelden in het boek staan. Het maakt daarbij niet uit of je moeder 35, 70 of 105 jaar oud is!

 

Tot Moederdag betaal je geen verzendkosten!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.verhalendieverdergaan.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.verhalendieverdergaan.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *