Wie vind jij een held?


-Wie is voor jou een held?
-Wat voor soort daden moet een held doen om zo genoemd te worden?
-Heeft een held bijzondere eigenschappen, maakt een held een bewuste keuze, offert de held iets op? Eens een held, altijd een held of zijn helden soms ook onsympathiek en zelfzuchtig?
-Wat betekenen helden eigenlijk voor ons?

Kom praten en ontdek hoe verschillend of hoe gelijk we zijn in onze verwachtingen van helden. En ontdek wie voor jou persoonlijk (nog meer) een held is!

Op donderdag 16 maart van 18.45 tot 21.00 uur houdt Breda in Dialoog in het museum Oorlog en Vrede (Ginnekenweg 76) een gesprekstafel, waarbij maximaal acht personen met elkaar in gesprek gaan over wat een held is. De avond wordt georganiseerd i.s.m. Stichting Present/Helden van Breda.

Het is de aftrap voor het project Helden van Breda (www.heldenvanbreda.nl), dat tot een boek leidt met heldenverhalen van (nog levende) Bredanaars. Het team van Helden van Breda hoopt met de dialoogavond de aanmeldingen voor dit boek in gang te zetten.

Aanmelden voor de dialoogavond bij via www.bredaindialoog.nl. Voor meer info over Stichting Present zie www.stichtingpresent.com.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.verhalendieverdergaan.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.verhalendieverdergaan.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *